Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Leegmaken Appartement Antwerpen

Voor een klant te Antwerpen hebben we de opdracht gekregen een duplex appartement op het 3de en 4de verdiep volledig leeg te maken en bezemschoon achter te laten. Laat dat nu net de specialiteit van Boboke zijn.

Door onze vaste ladderlift partner in te schakelen voor deze opdracht was dit zeer snel afgehandeld.

IMG 2951

In afwachting van deze ladderlift treffen wij steeds alle noodzakelijke voorbereidingen, zodoende we de beperkte ladderlift tijd 100% benutten en alles vlot beneden krijgen. Wij kunnen op dee manier appartementen leegmaken tem het 10de verdiep. Meestal is dit op 1 a 2 uur klaar, afhankelijk van hoeveel grote stukken er aanwezig zijn in het appartement.

Zoals u ziet staat onze vrachtwagen klaar beneden om de spullen direct in te laden wanneer de lift ze beneden heeft gebracht. Op die manier besparen we weer tijd en moeite, wat u bij ons ook zal merken op de eind factuur voor het leegmaken van uw appartement. Het gebeurd ook soms dat de spullen rechtstreeks de afvalcontainer die we laten plaatsen op locatie in gaan. Maar dit is enkel in het geval dat het om onbruikbaar materiaal gaat. Al de rest wordt door ons naar de Kringloop gebracht of naar de oud ijzer marchant.

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Devin Tewari
Devin Tewari
Read More
Zeer vriendelijke mensen, werken heel netjes en professioneel. Ze vinden voor alle problemen wel een oplossing. Zeker om aan te raden 🙂
Brigitte Fryters
Brigitte Fryters
Read More
Heel tevreden. Super vriendelijke mensen. Hebben kei goed werk gedaan. Wij zijn heel tevreden met deze service. Dank u. Wij raden dit bedrijf aan.
Kristin Van Eyndhoven
Kristin Van Eyndhoven
Read More
Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. Alles super opgeruimd en bezemschoon. Vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader! 👍
Klaartje Bracke
Klaartje Bracke
Read More
Prima service voor goede prijs. Werken efficiënt, volgens afspraak. Als er zich, buiten hun wil, een probleem voordoet, doen zij al het mogelijke om gemaakte afspraken na te komen. Schatten snel in hoeveel alles zal kosten en houden zich ook aan deze prijs. Sterk werk, bedankt mannen!
Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻