Opruimen van alle soorten inboedels in Vlaanderen

Gratis stofzuigservice!

Voor een bezemschoon resultaat stofzuigen wij de volledige woning, zonder extra kost!

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Leeghalen van overvolle woning met ladderlift en afval container

Afgelopen maand hebben we bij het leeghalen van een woning uit Antwerpen gebruik gemaakt van onze ladderlift. Bij Boboke betaalt u minder door het gebruik van een betaalbare ladderlift en nauwe samenwerking met onze afval container partner.

Inboedel opruiming met afval container

Het gebeurd vaak dat een deel van de inhoud van een inboedel helaas voor de afval container bestemd is. Bij deze inboedel opruiming was dit niet anders en ruimden we wel 5 ton afval op.
Het ging dan ook om een overvolle woning. Naar mogelijkheden om de kosten te drukken is Boboke steeds op zoek. Zo hebben we hier 2 afval containers laten plaatsen zodoende we de verschillende soorten materialen konden scheiden, wat uiteindelijk beter is voor het milieu en beter voor uw portefeuille!

Leeghalen van woning na overlijden

Helaas was de persoon die hier woonachtig was komen te overlijden en was de familie genoodzaakt om de inboedel op te ruimen voor de verkoop van het pand. Omdat geen van de kinderen het zag zitten aan deze grote klus te beginnen schakelden ze ons als inboedel opruimer in. Zit u ook in een soortgelijke situatie waar u wegens tijdsgebrek of emotionele redenen niet in staat bent de inboedel van uw geliefde op te ruimen? Dan staat Boboke voor u klaar en kan u zonder zorgen er van uit gaan dat de woning netjes en op tijd leeggemaakt zal zijn.

STIPT. VRIENDELIJK. PROFESSIONEEL

Vraag een vrijblijvende offerte aan

0474 / 78 42 99

Wij beantwoorden meteen jouw oproep

Devin Tewari
Devin Tewari
Read More
Zeer vriendelijke mensen, werken heel netjes en professioneel. Ze vinden voor alle problemen wel een oplossing. Zeker om aan te raden 🙂
Brigitte Fryters
Brigitte Fryters
Read More
Heel tevreden. Super vriendelijke mensen. Hebben kei goed werk gedaan. Wij zijn heel tevreden met deze service. Dank u. Wij raden dit bedrijf aan.
Kristin Van Eyndhoven
Kristin Van Eyndhoven
Read More
Komt afspraken na. Harde werkers en een top team. Alles super opgeruimd en bezemschoon. Vriendelijke gasten. Dit bedrijf is een aanrader! 👍
Klaartje Bracke
Klaartje Bracke
Read More
Prima service voor goede prijs. Werken efficiënt, volgens afspraak. Als er zich, buiten hun wil, een probleem voordoet, doen zij al het mogelijke om gemaakte afspraken na te komen. Schatten snel in hoeveel alles zal kosten en houden zich ook aan deze prijs. Sterk werk, bedankt mannen!
Open chat
1
💬 Kunnen we helpen?
Hoi, kunnen we je helpen? 👍🏻